John Cooper Works Cabriolet - MINI TO GO
Våra modeller

MINI Cooper 3 dörrar

Från 2.895 kr/mån.

John Cooper Works Cabriolet

Med sin kraftfulla chassisättning, det distinkta dova mullret från motorn och 306 hk ren kraft är våra MINI John Cooper Works-modeller redo att få din puls att stiga. Dessa frustande högprestandabilar är en reinkarnation av John Coopers vinnande racing-legender och de förkroppsligar motorsportens själ. Nu lever arvet vidare.
Med ännu smidigare köregenskaper och den kraftfullaste motorn som någonsin suttit i en MINI är detta passionerad körning i dess mest koncentrerade form. När du har tillgång till den här kraften och precisionen förstår du direkt att det tuffaste testet av alla är att stå still med en JCW.

 

Priserna gäller t.o.m 2020-03-31.

1. Vilken modell föredrar du?

Car name Car Model

2. Hur länge vill du leasa din bil?

3. Hur många mil kör du per år?

0 kr/mån

Vänligen fyll i dina uppgifter nedan så skickar vi omgående en PDF till dig med information om MINI TO GO. En säljare återkommer till dig inom kort.

Samtycke till mottagande av marknadsföring.

Tack för ditt intresse! Du kommer nu att få en PDF med information om MINI TO GO. En säljare återkommer till dig inom kort för att hjälpa till med ytterligare frågor samt eventuellt slutföra affären. Hälsningar MINI Financial Services.

Jag samtycker till att BMW Northern Europe AB (org.nr. 556313-5002, postadress: Box 794, 191 27, Sollentuna) behandlar personuppgifter som jag lämnat (t.ex. kontaktuppgifter och annan personlig information, såsom födelsedatum och typ av körkort samt hobbys och intressen) för kundvårdsändamål och för riktad marknadsföring av produkter och tjänster från BMW-koncernen samt för marknadsundersökningar. BMW Northern Europe AB får också, för ovan nämnda ändamål, överföra dessa uppgifter till vissa närstående bolag liksom till vissa avtalsparter och verkstäder (den återförsäljare jag uppgivit att jag föredrar, som jag köpt ett fordon av eller varit på service- eller rådgivningsbesök hos eller den närmast belägna återförsäljare som kan hjälpa mig). Uppdateringar av sådan information får delas mellan de närstående bolagen.

Jag samtycker till att mina personuppgifter behandlas för att skapa en individuell kundprofil genom statistisk analys. Tack vare denna kundprofil kommer jag få marknadsföring med innehåll anpassat för mig, såsom t.ex. personliga erbjudanden från BMW Northern Europe AB och vissa närstående bolag samt vissa avtalsparter och verkstäder (den återförsäljare jag uppgivit att jag föredrar, som jag köpt ett fordon av eller varit på service- eller rådgivningsbesök hos eller den närmast belägna återförsäljare som kan hjälpa mig). Jag samtycker också till att kundprofilen överförs från BMW Northern Europe AB till vissa närstående bolag samt till mina avtalsparter och verkstäder för de ovan nämnda ändamålen. I förekommande fall kan följande uppgifter som jag tillhandahåller eller som skapas genom min användning av BMW Northern Europe AB:s, vissa närstående bolags och deras avtalsparters samt verkstäders produkter eller tjänster komma att behandlas för att skapa kundprofilen: kontaktuppgifter (t.ex. namn, adress, e-postadress), tilläggsinformation/preferenser (t.ex. föredragen återförsäljare, hobbys), identifikationsuppgifter (t.ex. kundnummer, avtalsnummer), kundhistorik (t.ex. mottagna erbjudanden, uppgifter om fordonsköp, uppgifter om återförsäljare), fordonsdata (t.ex. användardata i appen ”BMW Connected”: mätarställning, sträcka till tom tank), data från användning av appar, hemsidor eller sociala medier. En uttömmande lista med uppgifter från dessa kategorier hittar du här.

Jag kan när som helst återkalla de samtycken jag lämnat till BMW Northern Europe AB genom att kontakta BMW:s kundtjänst 0200-22 82 00 eller nordic.dataprivacy@bmw.se. Vid fullständigt återkallande kommer min kund-profil inte längre att behandlas och jag kommer inte längre att få marknadsföringsutskick. Via de ovan angivna kommunikationskanalerna kan jag också begära information om mina uppgifter som lagras av BMW Northern Europe AB och även begära rättning, radering eller begränsning av behandling av mina personuppgifter. Ytterligare information angående BMW Northern Europe AB:s behandling av mina personuppgifter och mina rättigheter finns att tillgå online i BMW:s privacy policy.

 • MINI Cooper 3 dörrar

  fr. 2.895 kr/mån
  Välj MINI Cooper 3 dörrar
 • MINI Cooper S 3 dörrar

  fr. 2.995 kr/mån
  Välj MINI Cooper S 3 dörrar
 • MINI Cooper 5 dörrar

  fr. 2.895 kr/mån
  Välj MINI Cooper 5 dörrar
 • MINI Cooper S 5 dörrar

  fr. 2.995 kr/mån
  Välj MINI Cooper S 5 dörrar
 • MINI Cooper S Clubman

  fr. 2.995 kr/mån
  Välj MINI Cooper S Clubman
 • MINI Cooper S ALL4 Clubman

  fr. 3.495 kr/mån
  Välj MINI Cooper S ALL4 Clubman
 • MINI Cooper S All4 Countryman

  fr. 3.995 kr/mån
  Välj MINI Cooper S All4 Countryman
 • MINI Cooper S E inkl. miljöbonus*

  fr. 3.995 kr/mån
  Välj MINI Cooper S E inkl. miljöbonus*
 • MINI Cooper S E ALL4 Countryman inkl. miljöbonus*

  fr. 4.495 kr/mån
  Välj MINI Cooper S E ALL4 Countryman inkl. miljöbonus*
 • MINI Cooper Cabrio

  fr. 2.895 kr/mån
  Välj MINI Cooper Cabrio
 • MINI Cooper S Cabrio

  fr. 2.995 kr/mån
  Välj MINI Cooper S Cabrio
 • John Cooper Works ALL4 Clubman

  fr. 4.495 kr/mån
  Välj John Cooper Works ALL4 Clubman
 • John Cooper Works ALL4 Countryman

  fr. 4.895 kr/mån
  Välj John Cooper Works ALL4 Countryman
 • John Cooper Works 3 Dörrar

  fr. 3.495 kr/mån
  Välj John Cooper Works 3 Dörrar
 • PDF
  Ladda ner information
 • OM
  MINI TO GO