MINI Clubman - MINI TO GO - Privatleasing
Våra modeller

MINI Cooper S E inkl. miljöbonus*

Från 3.995 kr/mån.

MINI Cooper Clubman Experience Edition

Kör MINI Clubman Experience med privatleasing.

Essential Edition innehåller: Sportläderratt, armstöd i fram, PDC fram och bak, parkeringsassistent, automatisk luftkonditionering, cruise control med bromsfunktion, ljussystem inkl. LED dimljus och strålkastare, Connected Media, golvmattor, höj- och sänkbart passagerarsäte i fram, förvaringsfack.

Experience Edition innehåller (inkl. allt från Essential Edition): Mini Yours interiös Illuminated, justerbara ryggstöd (40/20/40) bagagenät, 17’’ vent lättmetallfälgar, invändiga speglar med anti-bländning, Connected navigation och excitement package.

Med MINI TO GO privatleasar du din nya MINI via MINI Financial Services. Vi har gjort det så lätt som möjligt för dig som privatperson att ha bil. Du betalar inte en krona när du hämtar bilen, servicen är fri och extrautrustning väljer du efter eget tycke och smak. Efter 3 år med din MINI är det dags att lämna tillbaka den till din återförsäljare. Enklare kan det inte bli!

Priserna gäller t.o.m 2020-06-31.


Läs mer om MINI Clubman på mini.se

1. Vilken modell föredrar du?

Car name Car Model

2. Välj tillbehör

Automatisk växellåda

Harman/Kardon högtalarsystem

Bonnet Stripes

3. Hur länge vill du leasa din bil?

4. Hur många mil kör du per år?

0 kr/mån

Vänligen fyll i dina uppgifter nedan så skickar vi omgående en PDF till dig med information om MINI TO GO. En säljare återkommer till dig inom kort.

Samtycke till mottagande av marknadsföring.

Tack för ditt intresse! Du kommer nu att få en PDF med information om MINI TO GO. En säljare återkommer till dig inom kort för att hjälpa till med ytterligare frågor samt eventuellt slutföra affären. Hälsningar MINI Financial Services.

Jag samtycker till att BMW Northern Europe AB (org.nr. 556313-5002, postadress: Box 794, 191 27, Sollentuna) behandlar personuppgifter som jag lämnat (t.ex. kontaktuppgifter och annan personlig information, såsom födelsedatum och typ av körkort samt hobbys och intressen) för kundvårdsändamål och för riktad marknadsföring av produkter och tjänster från BMW-koncernen samt för marknadsundersökningar. BMW Northern Europe AB får också, för ovan nämnda ändamål, överföra dessa uppgifter till vissa närstående bolag liksom till vissa avtalsparter och verkstäder (den återförsäljare jag uppgivit att jag föredrar, som jag köpt ett fordon av eller varit på service- eller rådgivningsbesök hos eller den närmast belägna återförsäljare som kan hjälpa mig). Uppdateringar av sådan information får delas mellan de närstående bolagen.

Jag samtycker till att mina personuppgifter behandlas för att skapa en individuell kundprofil genom statistisk analys. Tack vare denna kundprofil kommer jag få marknadsföring med innehåll anpassat för mig, såsom t.ex. personliga erbjudanden från BMW Northern Europe AB och vissa närstående bolag samt vissa avtalsparter och verkstäder (den återförsäljare jag uppgivit att jag föredrar, som jag köpt ett fordon av eller varit på service- eller rådgivningsbesök hos eller den närmast belägna återförsäljare som kan hjälpa mig). Jag samtycker också till att kundprofilen överförs från BMW Northern Europe AB till vissa närstående bolag samt till mina avtalsparter och verkstäder för de ovan nämnda ändamålen. I förekommande fall kan följande uppgifter som jag tillhandahåller eller som skapas genom min användning av BMW Northern Europe AB:s, vissa närstående bolags och deras avtalsparters samt verkstäders produkter eller tjänster komma att behandlas för att skapa kundprofilen: kontaktuppgifter (t.ex. namn, adress, e-postadress), tilläggsinformation/preferenser (t.ex. föredragen återförsäljare, hobbys), identifikationsuppgifter (t.ex. kundnummer, avtalsnummer), kundhistorik (t.ex. mottagna erbjudanden, uppgifter om fordonsköp, uppgifter om återförsäljare), fordonsdata (t.ex. användardata i appen ”BMW Connected”: mätarställning, sträcka till tom tank), data från användning av appar, hemsidor eller sociala medier. En uttömmande lista med uppgifter från dessa kategorier hittar du här.

Jag kan när som helst återkalla de samtycken jag lämnat till BMW Northern Europe AB genom att kontakta BMW:s kundtjänst 0200-22 82 00 eller nordic.dataprivacy@bmw.se. Vid fullständigt återkallande kommer min kund-profil inte längre att behandlas och jag kommer inte längre att få marknadsföringsutskick. Via de ovan angivna kommunikationskanalerna kan jag också begära information om mina uppgifter som lagras av BMW Northern Europe AB och även begära rättning, radering eller begränsning av behandling av mina personuppgifter. Ytterligare information angående BMW Northern Europe AB:s behandling av mina personuppgifter och mina rättigheter finns att tillgå online i BMW:s privacy policy.

 • MINI Cooper 3 dörrar

  fr. 3.095 kr/mån
  Välj MINI Cooper 3 dörrar
 • MINI Cooper S 3 dörrar

  fr. 2.995 kr/mån
  Välj MINI Cooper S 3 dörrar
 • MINI Cooper 5 dörrar

  fr. 3.095 kr/mån
  Välj MINI Cooper 5 dörrar
 • MINI Cooper S 5 dörrar

  fr. 2.995 kr/mån
  Välj MINI Cooper S 5 dörrar
 • MINI Cooper S Clubman

  fr. 2.995 kr/mån
  Välj MINI Cooper S Clubman
 • MINI Cooper S ALL4 Clubman

  fr. 3.695 kr/mån
  Välj MINI Cooper S ALL4 Clubman
 • MINI Cooper S All4 Countryman

  fr. 4.395 kr/mån
  Välj MINI Cooper S All4 Countryman
 • MINI Cooper S E inkl. miljöbonus*

  fr. 3.995 kr/mån
  Välj MINI Cooper S E inkl. miljöbonus*
 • MINI Cooper Cabrio

  fr. 3.095 kr/mån
  Välj MINI Cooper Cabrio
 • MINI Cooper S Cabrio

  fr. 3.295 kr/mån
  Välj MINI Cooper S Cabrio
 • John Cooper Works ALL4 Clubman

  fr. 4.895 kr/mån
  Välj John Cooper Works ALL4 Clubman
 • John Cooper Works Cabriolet

  fr. 4.395 kr/mån
  Välj John Cooper Works Cabriolet
 • John Cooper Works 3 Dörrar

  fr. 3.795 kr/mån
  Välj John Cooper Works 3 Dörrar
 • PDF
  Ladda ner information
 • OM
  MINI TO GO